Sastojci:/4 osobe
1,5 kg krumpira
2 luka
sol,papar
maslinovo ulje
Priprema:
Ogulite i operite krumpir.Naribate ga na ribežu na tanke fetice /kao za čips/.Naribate i oguljeni luk..Pripremite lim za pečenje /uzmite onaj manji.Slažite red krumpira pa malo luka i tako redom dok ne potrošite sve sastojke.Između svakog reda lagano posolite i popaprite /ja stavim malo više papara jer meni to paše uz krumpir vi naravno po želji,koristiti te naravno papar iz mlinca /.Zadnji red neka bude krumpir ,njega isto posolite i popaprite te premažete maslinovim uljem.
Stavite peći na 200C/30min ili dok krumpir ne dobije finu boju i postane hrskav.
Servirate kao prilog.
Jutro mila. Ovaj krompir mami da se proba. Prefino izgleda.
OdgovoriIzbrišiEj ,mila ,hvala ti na komentaru ,jako je fino i vrlo jednostavan prilog ,ljubac letiiiiii :-)))))
OdgovoriIzbriši