srijeda, 6. srpnja 2016.

Zapečena salata

Jedan fini brzinski recept sa tikvicama ,rajčicom i piletinom.Majonezu iz salate možete zamijeniti kiselim vrhnjem ili grčkim jogurtom ,no ja vam savjetujem da ipak isprobate jer majoneza je light a i ne idu jako velike količine.

Sastojci:/4 osobe/

500g fileta piletine/puretine

2 manje tikvice

2 žlice majoneze light

2žlice krem sira

1 mali na sitno nasjeckani luk

sol,papar

prstohvat mente

100g ribanog sira

2 manje rajčice

Priprema:

Narežite pileće fileti ,lagano ih potucite batićem za meso .Posolite ih i popaprite .Posložite na lim za pečenje na koji ste stavili papir za pečenje .
Naribate tikvice na ribežu ,sitno nasjekcajte luk ,dodate majonezu ,krem sir ,sol,papar,metvicu ,promiješate da se poveže.
Na piletinu stavite nadjev od tikvica.Na vrh poslažete narezanu rajčicu ,pospete sirom.Po želji možete posuti sušenim timijanom.

Pecite u zagrijanoj pećnici na 180C/25min.
Servirate uz kuhano povrće.


Comments system

Disqus Shortname