Bazlame sa jajima i salamom, predivno brzo jelo koje će te obožavati.Recept za bazlame možete pronaći OVDJE /bazlame prije morate lagano prepeći na tavi/ako vam se ne da raditi slobodno uzmite pijadine ili tortilje.recept ću staviti za jednu osobu a vi poduplajte koliko puta želite.
Sastojci:/1 osoba
1 bazlama/tortilja/pijadina
2 jaja
2-3 šnite suhe salame po želji/sudžuka
sol,papar
2 žlice naribanog sira/mozzarella/može i neki jači ako volite
1žličica maslinovog ulja
Priprema:
Zagrijete ulje u tavi .U zdjelici sa strane izbatite jaja sa solju i paprom hrabriji mogu dodati i malo ljute paprike, dakle kao za kajganu.Prelijete u tavi, kad se počne jaje zgrušavat stavite dimljenu salamu i sir pa na to stavite bazlamu.Okrenute, pustite da se malo zapeče sa svih strana a potom preklopite.
Preklopljeno prepecite sa obje strane da uhvati lijepu boju.kad ste zadovoljni bojom maknete sa vatre.
Servirate narezane na trokute uz jogurt, feta sir, neku finu salatu, masline i fini hladni čaj.