ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

Bazlame sa jajima

Bazlame sa jajima i salamom, predivno brzo jelo koje će te obožavati.Recept za bazlame možete pronaći OVDJE /bazlame prije morate lagano prepeći na tavi/ako vam se ne da raditi slobodno uzmite pijadine ili tortilje.recept ću staviti za jednu osobu a vi poduplajte koliko puta želite.


Sastojci:/1 osoba

1 bazlama/tortilja/pijadina
2 jaja

2-3 šnite suhe salame po želji/sudžuka

sol,papar

2 žlice naribanog sira/mozzarella/može i neki jači ako volite

1žličica maslinovog ulja

Priprema:

Zagrijete ulje u tavi .U zdjelici sa strane izbatite jaja sa solju i paprom hrabriji mogu dodati i malo ljute paprike, dakle kao za kajganu.Prelijete u tavi, kad se počne jaje zgrušavat stavite dimljenu salamu i sir pa na to stavite bazlamu.Okrenute, pustite da se malo zapeče sa svih strana a potom preklopite.

Preklopljeno prepecite sa obje strane da uhvati lijepu boju.kad ste zadovoljni bojom maknete sa vatre.
Servirate narezane  na trokute uz jogurt, feta sir, neku finu salatu, masline i fini hladni čaj.



Comments system

Disqus Shortname