Fini ražnjići koje možete naći gotovo na cijelom mediteranu ,omotani u lišće bosiljka .Tradicionalno se oni rade sa ribljim umakom/garos ili rimski garum to vam je sigurno poznato /vi možete koristiti azijski riblji umak.Ako se ipak bojite nepoznatog okusa ribljeg umaka u mesu i niste sigurni kako ga će ga vaša obitelj prihvatiti , zamijenite sa solju.
Sastojci:
500g mljevene malo masne junetine/govedine
4žlice ribljeg umaka/sol
1/2žličice šećera
1/4žličice svježeg mljevenog papra
2 sitno naribana češanja češnjaka
1/2žličice origana
Lišće bosiljka/veći listovi
Priprema:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2X9bQ6A5dwpZh4ORfeCW35PdOrtyYMyrPDHTEtYFTlAPsNONe-ubMHyUlRCg97xdM8f5j5hVfhh_fzbyEc5IrtfDkq78tFy7vMLL9jkmNbltfhK2lZH81NcPLvqrW4KhNlcub4BJ0YI1H/s200/P7020021.jpg)
Pecite ražnjiće na gizanoj tavi /ne grill/saganaki tavi po 5 minuta sa svake strane stalno okrećući .
Servirate sa salatom ili kuhanim povrćem.