nedjelja, 10. travnja 2016.

Francuska riba sa mladim lukom

4 osobe

Sastojci:

600g fileta bijele ribe /po ukusu

sol,papar

1 žlica maslinovo ulje

1/2 limuna sok

Preljev:

1žlica maslaca

1 žlica majoneze

3žlice naribanog parmezana 

4 češnja češnjaka

4 mlada luka 

malo ljute papričice ili par kapi tabasca/po ukusu


Priprema:

Nasjeckajte mladi luk,protisnite češnjak .U zdjelicu stavite češnjak,luk ,sol,papar,malo ljute papričice/ako koristite/,parmezan dodate majonezu i maslac sobne temperature sve dobro promiješate .Odložite.

U protvan stavite maslinovo ulje ,
Složite filete od ribe ,posolite ih i popaprite.Pecite u zagrijanoj pećnici na 220C/nekih 6 min.Premažete ih pripremljenim nadjevom .Nastavite peći još 3 min.dok uhvati lijepu boju i lagano se zapeku.
Servirate uz kuhano povrće i salatu.
Recept s bloga Port

Nema komentara:

Objavi komentar

Comments system

Disqus Shortname