utorak, 28. lipnja 2016.

Ruske kobasice

Iako ovo nisu klasične kobasice jer se rade od svijenih mariniranih šnicli ,oduševiti će vas autentičnim okusom i mirisom ,još pečene na roštilju ,čista uživancija.Ove kobasice se inače rade od svih vrsta mesa ,ja sam isprobala sa piletinom ,puretinom//tamno meso tipa odkošteni batak/ ,teletinom i svinjetinom radila sam varijacije sa začinima i sve su mi bile fine .

Sastojci:/1 zvrk


25o g fileta po želji/svinjetina,teletina ,piletina/rastanjeni

sol,papar

1/2žličice mažurana

1/2žličice timijana

1žličica octa/jabučni

1žličica maslaca/sobne temperature ili otopljeni

Priprema:


Stanjite šnicle batićem za meso.Odložite dok sve ne završite.Povežite šnicle međusobno na krajevima opet udarajući batićem.Premažete šnicle octom i maslacem ,pospete solju ,paprom i začinima.
Zarolajte šnicle u puža.Premažete ga ostatkom maslaca ili uljem ,možete još dodatno posoliti.Nabodete puža na ražnjić pazeći da obuhvatite početak i kraj .
Zagrijete roštilj ili grill tavu/na grill tavu stavite malo ulja/Pecite puža sa svake strane otprilike 10-tak minuta ,okrećući često.Najbolje ćete pratiti dali je meso pečeno da pratite sastane bijeli trag na mesu kad se spoji meso je pečeno..
Uživajte uz salatu i kuhano povrće.




Nema komentara:

Objavi komentar

Comments system

Disqus Shortname