Fine nadjeve paparike špinatom, sirom i bosiljko.Idealno za predah od masne i teške hrane još ako koristite light motzzarellu divota.
Fotografija ovog divnog jela doista nije na razini ali je zato jelo fino i lagano.Paprike dok ih još ima špinat i riža ,vrlo jednostavno i vrlo ukusno jelo sa malo kalorija još ako umjesto punomasne mozzarelle koristite light /lidl/.Možete ovo jelo servirati
Fotografija ovog divnog jela doista nije na razini ali je zato jelo fino i lagano.Paprike dok ih još ima špinat i riža ,vrlo jednostavno i vrlo ukusno jelo sa malo kalorija još ako umjesto punomasne mozzarelle koristite light /lidl/.Možete ovo jelo servirati
Sastojci:
100g basmati riže/po ukusu
150g špinata
7-8listova svježeg bosiljka
prstohvat ljute paprike
1/2žličice origana
1žlica nasjeckanog peršina
2 češanja češnjaka
sol,papar
50g feta sira/opcionalno
125 g mozzarelle
1žlica maslinovog ulja
malo vode
Priprema:
Skuhate rižu /možete čak koristiti i ostatke riže od jučer,skuhanu rižu prospite u posudu na hlađenje .Zagrijete tavu ili wok dodate maslinovo ulje i na sitno nasjeckan češnjak pustite samo trenutak da zamiriše pa dodate oprani i očišćeni špinat ,podlijete sa dvije žlice vode pirjajte dok špinat ne uvene,ne trebate ga dugo kuhati / napomena ako imate velike listove špinata ,što vam ja nikako ne savjetujem da kupite ,možete ih narezani/prerezati na pola/posolite i popaprite ..
Svidja mi se jako...jako...
OdgovoriIzbrišiEj mila uvijek mi je drago vidjeti tvoj komentar ,odlista je fino i jednostavno jelo ,pozzzz :-)))))
OdgovoriIzbrišiPozzzz😊....javim utiske.....
OdgovoriIzbrišiPozz mila nadam se da ces biti zadovljna ,javiiiii :-)
OdgovoriIzbriši