Sastojci:
1 mali crveni luk
1žličica soka od limuna
150g brie/camembera
3 šnite kruha/cjelovitog brašna
Preljev:
1žličica dijon senfa
1žličica šećera
5 žlica miješanog maslinovog ulja/ne djevičansko
1žlica kapara
2žlica jabučnog octa
1/2žličice suhog majorana/mažurana/3 grančice svježeg/lišće
Priprema:
Izaberite lijepi tanjur za serviranje /sve ide više u tek kad je lijepo sevirano.U zdjelicu naribate na tanko luk //možete ga i narezati na tanko ako ste spretni//lagano ga posolite i pokapate sa malo limuna ,promiješate i ostavite stajati //ako bas volite hrskavu teksturu luka i nemorate se nakon toga družiti slobodno ga ostavite bez mariniranja.
Na tanjur stavite narezani na tanke fete sir ,servirate ga u krug.U sredini /ako ste izabrali taj način/stavite luk .
Izradite mikserom sve sastojke za umak .
Prelijete preko salate .Ostavite prije serviranja samo par minuta d ase sve malo prožme.
Narežite kruh/koji ste prije toga tostirali/ na kockice .Prospite ih po salati .
Nema komentara:
Objavi komentar