nedjelja, 19. studenoga 2017.

Milföylü Biber Sarma /punjene paprike u lisnatom

Fina turska sarma, paprike, feta sir, lisnato tijesto, jeli može bolje .-))Jos jedan recept sa coolke.

Sastojci:

250g lisnatoga tijesta

200g feta sira

4 crvene rog paprike

1 žumanjak

1 žlica sezama

jogurt za serviranje

Priprema:
Operite papriku pa je razrežete na povrce utisnete dio feta sira.


Razvaljate lisnato narežete ga na trake, svaku traku motati oko paprike.
Zagrijete pećnicu na 180C.Paprike premažete žumnajkom te pospete sezamom.
Pecite u zagrijanoj pećnici dok paprike ne dobiju finu boju i počnu se micati po limu.
Servirati tople ili hladne sa jogurtom/najbolje gusti grčki.


2 komentara:

  1. Ovo mora da je savršeno ukusno! Jako mi se sviđa ideja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno , jako volim ovaj recept, jednostavna je i jako fin , puno pozdrava saljem :-)

    OdgovoriIzbriši

Comments system

Disqus Shortname