Zapečeni krumpir kao jednostavno i svakodnevno jelo, možete ga služiti kao prilog ili glavno jelo uz salatu samo u tom slučaju povećate količine.
4 jaja/L
sol,papar
1žličica origana
1žlica maslaca
1žlica maslinovog ulja
100g naribanog sira
Sastojci:
4 velika krumpira4 jaja/L
sol,papar
1žličica origana
1žlica maslaca
1žlica maslinovog ulja
100g naribanog sira
Priprema;:
Ogulite krumpir pa ga narežite na kockice.Nauljite posudu za pečenje/najbolje keramičku i ne preveliku/stavite i maslac.Krumpir posolite, prospite origanom, uvaljajte u masnoću.
Stavite peći u zagrijanu pećnicu na 200C/20-25 min ili dok krumpir ne bude pečen i dobije finu boju.
Izradite jaja sa solju i paprom.Gotovi krumpir izvadite vani iz pećnice prelite jajem i prospite sirom.Vratiti u pećnicu na još 20min ili dok jaja ne budu fino pečena.
Gotovi krumpir posuti nasjeckanim svježim bosiljkom, servirati uz jogurt.
Fino izgleda, brzo i jednostavno 👌
OdgovoriIzbrišipozdrav 😘 šaljem
Hvala ti što svratiš na blog, puno te pozdravljam :-))
Izbriši