Sastojci:
1,250g krumpira
4 žlice maslinovog ulja/može i miješano/
2žlice krušnih mrvica
1 češanj češnjaka/veći/
sol,papar
1žlica timijana/tko ne voli neka zamjeni origanom
Priprema:
Maslinovo ulje stavite u zdjelicu dodate protisnuli češnjak, ostavite da stoji dok sve drugo ne pripremite.Ogulite, operite i osušite krumpir.Narežete ga na kockice. neka budu otprilike iste veličine da se ne dogodi da je jedan dio prepečen a drugi sirov.Na lim za pečenje stavite papir za pečenje , po limu stavite krumpir, prelite ga maslinovim uljem i češnjakom, promiješate.Prospete mrvicama, solju, paprom i timijanom pa sve dobro promiješate da se spoji i mrvice i začini zalijepe.
Zagrijete pećnicu na 180C/krumpir pecite nekih 40 min, nakon pola sata ga jednom okrenete.
Super,danas će ovo biti moj ručak i malo salate.
OdgovoriIzbrišiHvala ti puno, radujem se utiscima, pozdrav letiiii :-))
IzbrišiEvo uprvo sam jela,šteta što ne može slika da se postavi. Odlično je i mirisno bilo,a mrvice su super ,mwlo više s ulja stavila,jer volim mladi krompir da bude masniji,pošto je vodenast kad je ovako mlad. Jedino što sam trebala malo manje pojesti,ali neka sam si dala oduška. Pozdrav i pusa.
OdgovoriIzbrišiba s sam sretna, drago mi je da si bila zadovoljna, ako si na instagramu ja sam ti tamo pa možeš postaviti i slike, nažalost nisam na facebooku nisam se nikad ni privatno prihjavila, puno ti hvala na isprobavanju,veliki ti pozdrav letiiiii :-))
IzbrišiOprostite zbog grešaka u tiskanju,pozurila sam da vam javim,pa su se dogodile.
OdgovoriIzbrišiMa daj , to je ne bitno niti ne zarezujem takve stvari, pozdrav :-))
Izbriši