četvrtak, 12. srpnja 2018.

Zarolane šnicle sa povrčem

Sjećate li se mog recepta Ruske kobasice iliti fine šnicle  zarolane na poseban način koji imaju okus kao kobasice ovaj put sam ih nadjenula pečenim tikvicama i paprikama/crvene i žute/ i ispekla na roštilju, predivno jelo  .Iza je jedna divna ljetna salata neću vam ništa puno otkrivati ona stiže sutra dan obožavati će te je.Puno vas ljubim i puno vam hvala na divnom druženju i podršci.Recept za ruske kobasice /LINK/

Sastojci:/1 ZVRK

25o g fileta po želji/svinjetina,teletina ,piletina/rastanjeni

sol,papar

1/2žličice mažurana

1/2žličice timijana

1žličica octa/jabučni

1žličica maslaca/sobne temperature ili otopljeni

Ostalo:

1 feta pečene tikvice

1 komad/rebro/pečene žute paprike

1 komad rebro pečene crvene paprike

sol,papar



Priprema:


Stanjite šnicle batićem za meso.Odložite dok sve ne završite.Povežite šnicle međusobno na krajevima opet udarajući batićem.Premažete šnicle octom i maslacem ,pospete solju ,paprom i začinima.Prepecite
 tanke šnite tikvice i paprike na tavi sa malo ulja, posolite ih i poparite .Ostavite da se ohlade da kasnije lakše zarolati.
Zarolate šnicle u puža Stavite uz kobasicu pečeno povrće neka ne prelazi veličinu rolice lakše će se peći meso.Zarolate sve zajedno.
.Premažete ga ostatkom maslaca ili uljem ,možete još dodatno posoliti.Nabodete puža na ražnjić pazeći da obuhvatite početak i kraj .

Zagrijete roštilj ili grill tavu/na grill tavu stavite malo ulja/Pecite puža sa svake strane otprilike 10-tak minuta ,okrećući često.Najbolje ćete pratiti dali je meso pečeno da pratite sastane bijeli trag na mesu kad se spoji meso je pečeno..
Uživajte uz salatu i kuhano povrće.


Nema komentara:

Objavi komentar

Comments system

Disqus Shortname