4 osobe
Sastojci:
2 -3 kom. tikvica
sol i papar
Preljev:
1 žlica nasjeckanog peršina
1 sitno nasjeckani češnjak
2žlice maslinovog ulja
1/2žličice svijetlog vinskoga octa/jabučni
sol,papar
Ostalo:
200g mozzarelle
1 mala ljuta papričica/opcionalno
1 žličica nasjeckanog svježeg bosiljka
Narežite tikvice uzdužno na centimetar debljine.Posolite ih i popaprite.Prepecite ih po par minuta sa svake strane na roštilju da omekšaju.
Narežite mozzarellu na fete.
Slažite mozzarellu na vruće tikvice da se lagano rastopi.
Sve sastojke za umak /preljev dobro promiješate ,posolite i popaprite.Prelite sve preko tikvica ,prospite nasjeckanog svježom paprikom ako želite i nasjeckanih bosiljkom.
Servirate uz meso.
Nema komentara:
Objavi komentar