4 osobe
Sastojci:
8 srednjih krumpira
80 g maslaca
150g ribanog sira
1 žlica timijana
1/2 žličice nasjeckanih listića ružmarina
sol,papar
2žlice maslinovog ulja
Priprema:
Operite i ogulite krumpir od kore.Donji kraj krumpira izrežite ravno da krumpir može stajati.Oštrim nožem režite krumpir na centimetar široke trakice pazite da se ne odvoje od dna.Narezani krumpir stavite u zdjelu za pečenje .Raširite malo fetice krumpira pa u svaki stavite komadić maslaca.Posolite i poparite krumpir te ga pospite nasjeckanim ružmarinom i timijanom ako volite možete dodati i malo nasjeckanog češnjaka.U svaki krumpir stavite naribani sir.Stavite peci u zagrijanu pećicu na 1180C/40 min.na donju vodilicu pećnice.Prije pečenja možete pokapati sa malo maslinvog ulja.
isprobani savrseni
OdgovoriIzbrišiHvala ti mila ,pozzz
OdgovoriIzbriši