Sastojci:
450g fileta puretine ili piletine
4 jaja/M
soli, papra
4-5žlica mrvica
2 žlice ribanog parmezana
1/2žličice timijana ili origana
50g tanko narezanog ementala
50g tanko narezane šunke
1 žličica nerezanog maslaca na fete
Priprema:
Jaja izradite sa parmezanom, solju i paprom.Šnicle rastanjite posolite, poparite.Mrvice pomiješate sa timijanom.Umočite šnicle prvo u brašno, pa u jaje a potom u prezlu.Meso posložite na lim za pečenje na koji ste stavili papir za pečenje okolo njih stavite male komadiće maslaca.Pecite nekih 25 min u zagrijanoj pećnici na 180C , jednom okrenite tokom pečenja.
Pohance izvadite iz pećnice na svaku stavite malo šunke i sira , zarolate/ako ste stavili prevelike šnicle slobodno ih formirate na veličine po želji/Svaku uhvatite sa ražnjićem.Vratiti u ugašenu pećnicu na još par minuta, da se sir lagano otopi.
Servirati toplo ili hladno.